четвер, 21 травня 2020 р.

РОЗДІЛ "РУХ ДЛЯ ЗДОРОВ`Я"

CЮЖЕТ "КОРИСНІ ТА ШКІДЛИВІ ПОМІЧНИКИ ПО ГОСПОДАРСТВУ"
1.Запропонуйте дітям погратив гру " Коришний-шкідливий помічник" ( діти називають плюси та мінуси ріхзних побутових пристроїв, які допомагають у щоденному догляді за домом)

2. Для дітей буде цікаво дізнатися, як багато людей дбають про безпеку в побуті. Для цього існують загальноприйняті равила, які передбачають , в який спосіб запобігти шкоді від використання помічників по господарству і навчать людей обережному поводженню з ними.

3.Проведіть бесіду " Безпека в побуті". Для того щоб закріпити правила поводження з електроприладами. Поясніть дітям , що електричні прилади наші найкращі помічники у побуті.

4. Спробуйте разом з дітьми свормулювати прості правила поводження з побутовими помічниками. Наприклад : не вмикати ніяких електричних приладів без дозволу дорослих; вчитися користуватись електричними приладами лише разом з батьками; користуйтеся електричними побутовими помічниками лише в присутності батьків; першніж користуватися побутовими помічниками , батьки мають пояснити мають пояснити як це робити; дітям заборонено розбирати електричні прилади.

5.Запропонуйте дітям ознайомитися з роботою тостера та під вашим наглядом дозвольте дітям зробити тости до спільного чаювання.

6. У Книзі дошкільника у завданні №7 розмістіть всі електричні приладина свої місця . Прицьому пам`ятайте, що призначення побітового помічника може підказувати місце його розташування (кімната, шафа, полиця)

Немає коментарів:

Дописати коментар