пʼятниця, 24 квітня 2020 р.

РОЗДІЛ " СХОДИНКИ: МОЇ ДОСЯГНЕННЯ"

"ВЕСНЯНИЙ ВЕРНІСАЖ НА СХОДИНАХ"
ПОРАДИ ВПРОДОВЖ ДНЯ
"Итальянский дворик" масло, холст, 55/65 см
4) Итальянский дворик в Одессе: siv2203 — LiveJournal


Розгляньте з дітьми зображення італійського дворика, запитайте , якими речами чи предметамиприкрашений цей дврик (фонтан, квіти, кущі ).Розкажіть , що тут - на стінах будинків, також можна розміщювати картини. Запропонуйте дітям оюблаштувати галерею на сходах . Ідеєю і темою творій дітей слугуватимуть весняні квіти. Запропонуйте для розгляду декаративний натюрморт К. Жерар в "Книгі дошкільника".
₴ Купить натюрморт известного художника: Цветы в вазе — художник ...
Використовуючи базові запитання обговоріть з дітьми її зміст. Пудсумуйте , що художники показали нам різноманіття та красу квітів, які надихають нас на створення свої натюрмортів .

Організуйте художню творчу діяльність дітей. Підготуйте матеріали для створення аплікації: картон, кольоровий папір, клей та різне оздоблення ( блисківки, намистинки). Квіти можна розташувати у" вазонах" різної форми або вирізати квітам стеблинки. Запропонуйте дітям прикрасити сходинки совїми аплікаціями, а потім помилуйтеся рукотворною красою.
Знайдіть час для гри " Я - Квітка" .Розмістіться разом на килимку та нехай діти пофантазують яку квітку він нагадує.
Запропонуйте дітям виконати завдання №9 в "книгі дошкільника" вправляйте вміння дітей знаходити предмети за описом. Ви описуєте садовий вазон: якого він розміру, висить, стоїть, з чого він зроблений .

Немає коментарів:

Дописати коментар